Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

Wat is de Polar H10? En waarom is het zo handig om er een te hebben? We geven je hier heel graag antwoord op.

De Polar H10 is een hartslagsensor waarmee je nauwkeurig je hartslag kan meten. Het is een band die je om je borst kan bevestigen. Door middel van een sensor meet de band je hartslag.

De voordelen van een hartslagsensor

De Polar H10 is niet zomaar een hartslagsensor, het is er een met een heleboel verschillende voordelen. We benoemen er graag een aantal voor je.

• Zeer nauwkeurig: de Polar H10 is ontworpen om je hartslag en de variatie tussen de hartslagen nauwkeurig te meten. De variatie tussen de hartslagen is een maat voor de stress. Door deze te meten krijg je dus informatie over je stress systeem. En dat is precies wat je wil!
• Gaat lang mee: de levensduur van de batterij is tot 400 uur.
• Inzicht in je hartslag: gemakkelijk te koppelen met een app. Meten is weten!
• Zit stevig en comfortabel: door de stevige gesp blijft de sensor goed zitten en blijft hij goed in contact met de huid. Daarnaast is de borstband gemaakt van zacht textiel voor optimaal draagcomfort.

Kortom: er zitten een heleboel voordelen aan deze hartslagsensor!

Krijg een gratis Polar H10!

Je hartslag kan je iets vertellen over je stressniveau. Met een hartslagsensor krijg je hier meer inzicht in. Met ons DIY-programma leer je om je stressmomenten te herkennen en reguleren. Dit is een belangrijk onderdeel van het aanpakken en verminderen van jouw stress!

Heb jij last van (chronische) stress? En wil je dit graag verminderen? Ga aan de slag met ons DIY-programma en leer je stressniveau te reguleren. Hier krijg je een gratis Polar H10 hartslagsensor bij. Meten is immers weten! Wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Onze experts helpen je graag verder.