Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

MindExperts

Stress
Arno van Dongen - Psychiater

Je eigen stress systeem nog beter leren kennen en daar op een opbouwende manier mee omgaan is erg waardevol.

Het start met het leren herkennen en stilstaan bij signalen die je krijgt die wijzen op een overbelast stress systeem.

Samen met het team van MindKing help ik jou daarbij.

Chronische stress
Nikki Spierings - Psycholoog
Vanuit mijn rol als psycholoog zie ik veel mensen met chronische stress gecombineerd met andere problemen. Hierbij heeft de chronische stress vaak de balans in het leven verstoord. Ook in mijn privé omgeving zie ik veel jonge mensen die chronische stress ervaren en zie ik wat voor moeilijkheden dit met zich meebrengen. Moeite met werken, moeite met sociale contacten en hier is vaak veel schaamte voor. Ik vind het belangrijk om dit onderwerp bespreekbaar te maken omdat iedereen stress ervaart en het belangrijk is voor je algehele gezondheid om hier op een goede manier mee om te gaan. Graag leer ik jou de juiste tools hiervoor. Laten we samen aan de slag gaan zodat je weer grip krijgt op je situatie!
Stress verminderen coach
Anne Dekker - Psycholoog
Veel stress kan je leven behoorlijk beïnvloeden en ervoor zorgen dat je tegengehouden wordt om te doen wat je echt wil doen. Door jouw overbelaste stress systeem te leren kennen en erachter te komen wat jou helpt om stress te reguleren, krijg je weer ruimte. De MindKing-modules en het MindKing-team kunnen hierbij helpen en staan graag voor je klaar!

Download hier ons whitepaper!

In ons whitepaper geven we je een overzicht van de oorzaken, symptomen en effecten van chronische stress, evenals mogelijke strategieën om ermee om te gaan.

  • Zo nu en dan (als we iets te melden hebben) versturen wij een nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Geef dat hieronder dan aan. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven.

Chronische stress verminderen