Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

Kings partners

GGZ Heuvelrug is het moederbedrijf van MindKing. GGZ Heuvelrug is een kleinschalige instelling voor geestelijke gezondheidszorg, dicht tegen de gemeenschap aan. GGZ Heuvelrug heeft vestigingen in Driebergen-Rijsenburg, Zeist en Veenendaal. Bij GGZ Heuvelrug krijg je hulp bij psychische vragen, problemen en aandoeningen. Daarbij werken zij nauw samen met jouw huisarts. Hun doel is om jou snel deskundige hulp te bieden, zodat je privé en zakelijk zo min mogelijk uitval hebt. Meer informatie over GGZ Heuvelrug? Klik hier!
MindKing is een nauwe samenwerking aangegaan met Somnox. Dit bedrijf heeft de slaaprobot ontwikkeld. Dit is een revolutionaire uitvinding welke tijdens het inslapen het stress-systeem op een positieve manier beïnvloedt. Tijdens de training kunt u gebruik maken van deze robot. We onderzoeken samen met u het effect van deze interventie. Samen met de in de basic module genoemde middelen, krijgt u dus de mogelijkheid om 24 uur per dag uw stress niveau te reguleren!

Download hier ons whitepaper!

In ons whitepaper geven we je een overzicht van de oorzaken, symptomen en effecten van chronische stress, evenals mogelijke strategieën om ermee om te gaan.