Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

Kings aanpak (Module 2)

Module II: ‘Basic Sleep & Stress Reduction’

Door middel van deze module leert u het stress systeem zowel ’s nachts als overdag op een positieve manier te beïnvloeden. Door deze module maakt u zich dus de vaardigheden eigen zoals genoemd onder de module ‘basic sleep’. Het grote voordeel van module II is, dat deze is uitgebreid met een programma waarbij je overdag, met behulp van heart rate variability, je stress niveau leert reguleren.
Door middel van biofeedback wordt de mate van stress gemeten. Vervolgens leert u verschillende technieken om uw stress systeem te reguleren. Hierdoor gaat u steeds meer grip ervaren over het ontregelde stress-systeem.

Aanpak
Naast de groepsgewijze aanpak, zoals genoemd onder de basic module, krijgt u 4 sessies van 1 uur aangeboden waarin u door middel van HRV en biofeedback uw stress systeem leert te reguleren.

Data en plaats
Zie daarvoor module ‘basic sleep’. Daarnaast worden in deze periode met uw HRV coach 4 individuele sessies van een uur ingepland. Samen met u wordt gekeken welke locatie van MindKing het beste past.

Kosten
De kosten voor deze module bedragen 995 euro. Mogelijk is uw werkgever geïnteresseerd om u te helpen bij het terugdringen van de slaapklachten, het komt uw flexibiliteit, creativiteit en aandacht ten goede!

Stress reductie door middel van biofeedback!
HRV, in het Nederlands de hartslag variabiliteit of hartritme variatie, is de variatie in tijd tussen een serie achtereenvolgende hartslagen. Door middel van de HRV kun je stress op een eenvoudig, snelle en betrouwbare manier meten.
Tijdens de sessies met onze coaches meten wij op deze manier uw stressniveau. Uw coach helpt u daarna een aantal technieken aan om stress te verminderen. Door middel van het meten van de HRV ziet u direct welke technieken voor u wel en welke niet werkzaam zijn!

De 3 zekerheden van MindKing:

24 uur per dag

U krijgt methodes aangereikt waarmee u 24 uur per dag uw stress-systeem kunt beïnvloeden.
 

meten is weten

Op basis van meetgegevens wordt de behandeling bijgesteld en geëvalueerd. Daarnaast wordt zoveel mogelijk evidence based gewerkt.

maatwerk

Iedereen is anders, daarom is het bieden van een op uw maat gerichte aanpak het best werkzaam.