Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

Kings aanpak (Module 1)

Module I: ‘Basic Sleep’

In deze module leert u uw stress-systeem beter kennen en daardoor ook beter beïnvloeden. Chronische stress is zowel overdag als ’s nachts erg ontregelend. In deze module richt u zich met name op de invloed van chronische stress op het slapen. Met name in de nachtelijke uren leidt chronische stress tot wakker liggen en minder uitgerust zijn. De veerkracht gaat dan achteruit. Vandaar dat u tijdens deze behandeling de zeer effectieve behandelmethode GGTi aangeboden krijgt. Deze combineert u met de de nieuwste technische hulpmiddelen, zoals de slaaprobot van Somnox. Door dit alles gaat u het slapen verbeteren!

In de module ‘Basic Sleep’ ontwikkelt u de volgende vaardigheden:

  1. U gaat onderzoeken hoe u de slaaprobot van Somnox zo goed mogelijk kunt inzetten om uw slaap te verbeteren. U krijgt daarbij maximale digitale ondersteuning en ondersteuning van onze trainers.
  2. Daarnaast krijgt u de module CGT en SLAAP. Dit is een combinatie van een online en face-to-face behandeling. U leert daardoor om met zo goed mogelijk met slapeloosheid om te gaan.
  3. Onderzoek naar het effect van de aangeboden methode. Dit door middel van het invullen van vragenlijsten. U krijgt daardoor feedback over het effect van hetgeen u aan het trainen bent. De resultaten worden ook gebruikt om de effectiviteit van de methode te meten en onderzoeken.

CGTi: een bewezen en effectieve behandeling voor slaapklachten!
Cognitieve gedragstherapie (cgt) is sinds meer dan tien jaar de eerste keuze voor behandeling van slaapklachten bij volwassenen. Recentelijk is in Nederland ook de effectiviteit van cgt bij slaapklachten voor adolescenten vastgesteld via zowel groeps- als internettherapie. Daarnaast is met de invoering van de DSM-5 de classificatie van insomnia als primair of secundair losgelaten en kan insomnia altijd worden behandeld ongeacht eventuele andere stoornissen.

Aanpak
De duur van deze training bedraagt 6 weken. De trainingen worden gegeven door hoog opgeleide professionals met veel ervaring op het gebied van stressreductie en psychische klachten.

Deze module ‘basic sleep’ wordt gegeven in een groep van maximaal 5 personen. Dit omdat het onze ervaring is dat de effectiviteit van de training dan wordt vergroot. Wilt u liever een individuele, op maat gerichte aanpak, dat kan ook! Via de module “advanced” wordt een op uw maat gericht trainingsprogramma gemaakt!

Datum, tijdstip en locatie
De volgende training start op vrijdag 6 september.
Data: 6 september, 13 september, 20 september, 27 september, 4 oktober en 11 oktober 2019.
Tijdstip: van 9.00 tot 10.30 uur.
Locatie: MindKing, 1e etage Gezondheidscentrum de Bosrand
Adres: Arnhemse Bovenweg 285n, Driebergen Rijsenburg
Telefoon: 0343 522667

Kosten
De kosten voor deze module bedragen 495 euro. Mogelijk is uw werkgever geïnteresseerd om u te helpen bij het terugdringen van de slaapklachten, het komt uw flexibiliteit, creativiteit en aandacht ten goede!

Uniek: 24 uurs stress reductie!
MindKing is een intensieve samenwerking aangegaan met Somnox. Dit bedrijf heeft de slaaprobot ontwikkeld. Dit is een revolutionaire uitvinding waarmee u tijdens het inslapen het stresssysteem op een positieve manier kunt beïnvloeden!

Tijdens de training kunt u gebruik maken van deze robot. We onderzoeken samen met u het effect van deze interventie. Samen met de in de basic module genoemde middelen, krijgt u dus de mogelijkheid om 24 uur per dag uw stress niveau te reguleren!

De 3 zekerheden van MindKing:

24 uur per dag

U krijgt methodes aangereikt waarmee u 24 uur per dag uw stress-systeem kunt beïnvloeden.
 

meten is weten

Op basis van meetgegevens wordt de behandeling bijgesteld en geëvalueerd. Daarnaast wordt zoveel mogelijk evidence based gewerkt.

maatwerk

Iedereen is anders, daarom is het bieden van een op uw maat gerichte aanpak het best werkzaam.