Ontwikkeld door GGZ-psychologen

i

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Maakt gebruik van een hartslagmeter

Vanaf 7 januari wordt het 24-uurs stress reductie programma van MindKing uitgebreid met het gebruik van een revolutionaire nieuwe tool. Deze tool zorgt ervoor dat je ademhaling geleidelijk trager wordt. Hierdoor worden je hartslag en bloeddruk verlaagd, voel je je geleidelijk aan rustiger worden en val je makkelijker in slaap. Bij MindKing krijg je allerlei tools aangereikt om je stress overdag beter te leren reguleren. Het toepassen van deze tools in de nachtelijke uren kan echter erg lastig zijn. Ons denken neigt ’s nachts alle kanten op te schieten. Ook is het dan lastiger om ons gedrag actief te sturen. Vandaar dat we deze tool gaan inzetten. Hiermee leer je om ook ’s nachts je stress te kunnen reguleren en daardoor beter in slaap te vallen.

Probeer het DIY-stress programma nu uit!

Laat de last van slapeloosheid en chronische stress achter je en neem de controle over je leven weer in eigen handen. Bekijk dan ons unieke DIY-stressprogramma dat speciaal ontworpen is door GGZ-psychologen om stress te reguleren. Met ons programma leer jij technieken om beter met stress om te gaan en slapeloosheid tegen te gaan. Benieuwd of ons DIY-stress programma bij jou past? Doe dan de gratis stresstest!

Wil je meer weten over ons DIY-stress programma? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze DIY-stress programma whitepaper.